01
01
Nieuwe locatie : Bliek 21a
02
02
Reinigen kiosk Raamsdonksveer
03
03
32 Meter hoogwerker
04
04
Hoogwerker aan het werk

Graag heten wij u van harte welkom op de  website van HS schoonmaakbedrijf bv.

Natuurlijk om u beter te informeren over wie wij zijn en wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van: schoonmaakonderhoud, ramen wassen, gevelreiniging, impregnering, graffitiverwijdering, industriele reiniging, rioolreiniging / ontstopping, hogedruk reiniging, vloerenonderhoud, opleveringsschoonmaak en onze 24 uurs calamiteitenservice.

HS schoonmaakbedrijf bv is circa 1960 opgestart. Het bedrijf is uitgebouwd tot een regionaal schoonmaakbedrijf te Raamsdonksveer in Noord-Brabant. Met een compacte en efficiënt werkende organisatie reageert HS schoonmaakbedrijf snel en adequaat op vragen van klanten uit diverse bedrijfstakken in Brabant. Met gevelreiniging en specialistische reinigingstechnieken is HS schoonmaakbedrijf zelfs landelijk actief.

Met professionele medewerkers in dienst, en een vast klantenbestand waar dagelijks diverse werkzaamheden uitgevoerd worden, vast werk en ook 24 uurs service bij calamiteiten 7 dagen per week 52 weken per jaar.

HS schoonmaakbedrijf bv streeft altijd naar een langdurige relatie met klanten, en gaat niet voor korte termijn gewin. 

Wilt u een optimaal schoonmaakresultaat? Stel uw vraag aan HS schoonmaakbedrijf. Tijdens een locatiebezoek worden uw vraag en verwachtingen in kaart gebracht om te komen tot een schone oplossing.

HS schoonmaakbedrijf bv is dé schoonmaakexpert. We zijn als énige partij volledig gespecialiseerd in totaal concept op schoonmaakgebied : Geen protocollen, regels of procedures, maar vakmanschap is dé sleutel tot succes. En dat vraagt om vakmensen. 

 

HS Schoonmaakbedrijf BV
Copyright 2011